Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους ακόλουθους τρόπους:

1. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Δεχόμαστε κάρτες Visa, Mastercard και American Express. Στο site μας οι συναλλαγές γίνονται με απόλυτη ασφάλεια.

2. Με αντικαταβολή

Εάν επιλέξετε τον τρόπο αυτό, η πληρωμή θα γίνει ταυτόχρονα με την παράδοση από την εταιρεία Speedex της παραγγελίας σας σε εσάς με επιπλέον χρέωση 2 ευρώ. Στην περίπτωση αυτή επιλέγετε τρόπο αποστολής με Αντικαταβολή. Ο τρόπος αυτός δεν ισχύει στα είδη γάμου-βάπτισης, όπου τα είδη αποστέλλονται μετά την εξόφλησή τους.

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν επιλέξετε τον τρόπο αυτό, μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας χωρίς να γίνει πληρωμή. Ωστόσο, η παραγγελία σας παραμένει εκκρεμής έως ότου καταθέσετε, εντός τριών (3) ημερών, το συνολικό ποσό σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναγράφονται παρακάτω, σημειώνοντας απαραίτητα το όνομα στο οποίο πραγματοποιήθηκε η παραγγελία:

Τράπεζα EUROBANK:

IBAN: GR460 26031 50000 83020 0851 601

Δικαιούχος: Γ. ΜΠΙΛΛΗΡΗΣ ΕΕ

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

IBAN: GR65 0171 0410 0060 4115 4490 710

Δικαιούχος: Γ. ΜΠΙΛΛΗΡΗΣ ΕΕ

Μετά την κατάθεση, παρακαλούμε να μας στείλετε με email την απόδειξη κατάθεσης, προκειμένου να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας.

Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός τριών (3) ημερών από τη στιγμή της παραγγελίας, η παραγγελία ακυρώνεται.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν η κατάθεση πραγματοποιηθεί από Τράπεζα που δεν ανήκει στις ανωτέρω συνεργαζόμενες Τράπεζες, τυχόν έξοδα μεταφοράς βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον καταθέτη.