Επιστροφές & αλλαγές

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ένα προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 6973-202598 ή στείλτε μας email στη διεύθυνση cbilliri@gmail.com.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και να μην έχει φορεθεί / χρησιμοποιηθεί. Παρακαλούμε σημειώστε ότι, για λόγους υγιεινής, τα σκουλαρίκια δεν αλλάζονται, ούτε επιστρέφονται.

Το προϊόν προς επιστροφή θα πρέπει να είναι κατάλληλα συσκευασμένο, ούτως ώστε να μην υποστεί φθορά κατά τη μεταφορά του. Το κόστος των μεταφορικών βαρύνει τον αγοραστή.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι επιστροφές και αλλαγές σε ειδικές παραγγελίες δε γίνονται δεκτές.

Οι επιστροφές / αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο με την απόδειξη αγοράς. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται στον τραπεζικό λογαριασμό σας εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα λάβουμε το επιστραφέν προϊόν. 

ΑΛΛΑΓΕΣ

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε από το κατάστημά μας με κάποιο άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το κόστος των μεταφορικών βαρύνει τον αγοραστή. Αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο με την απόδειξη αγοράς.